Üzenet küldése
 

Oldd meg az egyenletet: 2 meg 5 egyenlő

Szabó Petra. ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Kedves Zsolt!

 
Megszeretnénk megköszönni, hogy eljöttél és ilyen szuper hangulatot teremtettél a lagzin! Mindenki nagyon jól érezte magát, mindenki megtalálta a maga stílusát a zenék között! A vendégek, sőt, még az ott dolgozók is külön kiemelték, hogy mennyire profi volt az egész este lebonyolítása - a zene, a fények, a diszkógömb, az egész megjelenésed abszolút elnyerte mindenki tetszését, de szerintem legfőképpen a miénket :) Be kell valljam, hogy én a szervezés elejétől fogva zenekart szerettem volna felkérni az esküvőnkre, mert a korábbi tapasztalataink nem voltak fényesek a dj-s esküvőkkel, de ha most újra kellene szerveznünk az egészet, akkor néhány apróságot talán máshogy csinálnánk, de az egész biztos, hogy Téged kérnénk fel DJ-nek! 

 


2018. október 05. péntek
Bőczi Krisztina ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Kedves Döme! Szeretnénk megköszönni hogy a profizmusoddal hozzajarultál a tökéletes bulinkhoz! Mindenkitől pozitív visszajelzést kaptunk! 

Kriszti és Márk

2018.08.25


2018. augusztus 28. kedd
Kriszti és Gábor ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Kedves Döme! 

Szeretnénk megköszönni, hogy segítettél felejthetetlenné varázsolni a Nagy napunkat! Mindenki nagyon jól érezte magát, rengeteget táncoltunk, hatalmas bulit csináltunk közösen. A vendégektől is csak pozitív visszajelzést kaptunk, illetve másnap, harmadnap el nem múló izomlázról számoltak be laughing

További jó egészséget és még több fergeteges bulit kívánunk Neked!

Kriszti és Gábor


2018. augusztus 20. hétfő
Móni és Jocó ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Kedves Zsolt!

Szeretnénk megköszönni a múlt heti esküvőnkön a fantasztikus hangulatot!

A vendégeink és mi is nagyon jól éreztük magunkat! :) Külön köszönet a szertartás hangosításért és a professzionális munkáért.

Bátran fogunk ajánlani téged mindenkinek, és köszönjük, hogy segítettél ilyen emlékezetessé tenni a nagy napunkat! :)

Móni és Jocó


2018. július 29. vasárnap
Fáth Timi és Kéri Laci ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Kedves Zsolt!

Szeretnénk megköszönni Neked, hogy profizmusoddal és szakértelmeddel egy olyan bulit csaptál, ahol korhatár nélkül mindenki jól érezhette magát! Nem él olyan kép a fejemben, amikor üres lett volna a táncparkett, de ez is volt a cél, hiszen remek zenéket játszottál, változatosan, amire mindenki felhőtlenül bulizhatott! :D A fénytechnikákról ne is beszéljünk mert az maga volt a csoda, a ráadás. Te tökéletesen megtalálod az emberek közti összhangot, köszönjük, hogy ott voltál velünk!
A család is imádott, csak pozitív visszajelzéseket kaptam, és nehéz is szavakba önteni ilyenkor mennyire hálás az ember! És erre az estére örökké emlékezni fogunk!

Köszönjük! 
Timi és Laci, 2018. június 22. :)


2018. július 11. szerda
 
Powered by Phoca Guestbook