Esküvői hangulat

Lemezlovas, DJ szolgáltatás, Karaoke Show, akár Visual effekt vetítéssel is, esküvőre!

Széles zenei palettával állok az ifjú pár rendelkezésére, egyedi zenei igényeket kielégítve, kedvenc dalaikat leforgatva az est folyamán, alkalmazkodva minden korosztály zenei igényeihez az esküvő éjszakáján. Vacsora alatt halk könnyen emészthető jazz háttér zenét biztosítok. A hangulattól függően bármeddig rendelkezésére állok a tisztelt násznépnek.

Javaslom a személyes találkozót, hisz az esküvő sikere nagyban attól függ, hogy egyeztessük a zeneszámokat. Mindennemű részletkérdést meg tudjunk beszélni, a felmerülő egyedi igényekkel kapcsolatban is, hogy az esküvőtök napján tényleg olyan zene szóljon és úgy, ahogy azt ti elképzeltétek, ezen életetek egyik legszebb napján.

Valamint szeretném, hogy egy felejthetetlen esküvői retro disco élményével térjen haza a tisztel násznép.

Érdeklődés esetén díjtalanul egy bemutatkozó zenei Cd-t küldök!

Tovább az esküvői referenciaképekhez

Céges rendezvények

Tisztelt Cégvezető, Program szervező!

Retro Disco Karaoke Party, Visual effekt vetítéssel céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre.

Széles zenei palettával állok a megrendelő rendelkezésére, jó minőségű YAMAHA hangtechnikával. Szem előtt tartva az esetlegesen felmerülő egyedi igényeket, és műsor közben felmerülő zenei kéréseket is rugalmasan teljesítem, főleg retro zenei kategóriában,de természetesen napjaink slágereit sem hagyom otthon.

Ha az idő engedi részemről személyes talakozó is belefér. Hisz a rendezvény sikere nagyban attól függ, hogy egyeztessük a zeneszámokat. Valamint véleményem szerint egy jó céges buli manapság szinte már kihagyhatatlan karaoke party nélkül, kérés esetén ez is hozzá tartozik a programhoz,és a disco program alatt rendkívül látványos visual effekt vetítés van folyamatban.

Szeretném, hogy minden esetben a legnagyobb megelégedettséggel távozzanak a rendezvény résztvevői, és egy felejthetetlen retro disco élményével térjen haza a tisztel publikum.

Érdeklődés esetén díjtalanul egy bemutatkozó zenei Cd-t küldök!

Tovább a céges rendezvények referencia képeihez