Sok szeretettel köszöntöm Kedves Érdeklődő!

A nevem: Tenk Zsolt. Dj:Döme

Közel 20 éves hazai és külföldi tapasztalattal, és széles zenei repertoárral rendelkezem, Jónéhány országos hírű Dj-vel dolgoztam már eggyütt több rendezvényen. (B Tóth László, Dévényi Tibi bácsi ,Spigi Boy,) stb.

Jó minőségü aktív JBL hang rendszerrel,

látványos fénytechnikával és

modern dj pulttal szerelem fel a rendezvényeim.

1992-ben vizsgáztam a Danubius rádió, és az Országos Szórakoztató Zenei Központ által rendezett Dj versenyen. ,ahol 3. helyezett lettem. Tagja vagyok a magyar lemezlovas egyesületnek, így az újonnan megjelenő dalokat, már a megjelenés hetében megkapom, valamint minden CD lemezem jogtiszta.

Az utóbbi években jó néhány esküvőn, céges rendezvényen, csapatépítő tréningen, konferencia hangosításon és szabadtéri fesztiválon vettem részt,mint lemezlovas.

Többek közt: ERICSON-Hungária, UNILEVER, TECO, VIASAT 3, GENERALI, BOSTONS BUINES CLUB, AXELIA, HEIGLEINTNER KFT, LÁNG KFT, SHELL, HEREND PORCELÁN, DAS, MAGYAR -TELEKOM, GENERALI Biztosító, RAIFFEISEN Bank, T-MOBIL, FERROGLOBUS, stb.......... rendezvényei.

Igény esetén a manapság oly divatos karaoke party-t is vállalok, több mint 500 dallal, akár disco-val egybe kötve.

Esküvő felkéréskor vacsora alatt könnyen emészthető Jazz zenét játszok,utána pedig az álatalatok kért zeneszámokat,főleg retro kategoriában,de nem hagyom otthon napjaink slágereit sem. Rugalmasan teljesítve a vendégek zenei kívánságait is.

Felkérés esetén szerződést is írhatunk,és lehetőség van egy másik fellépésem során a személyes meghallagtásra is.

Mindenképpen ajánlok egy személyes találkozót is, a pontos részletek meg beszélésére, és rugalmasan alakalmazkoda az elképzléseitekhez.

Amennyiben mellettem döntetek, akkor pedig várok egy zenei listát, vagy akár CD-t, azokból a zenékből amit az esküvőn is hallani szeretnétek.

Stílusomat tekintve közönségfüggő vagyok, és nem idegenkedem a sláger, vagy a magyar sikerektől sem. A retro és a mulatós is mindenképpen belefér, természetesen színesítve a műsort jó néhány hangulatfokozó meglepően bulis kellékkel, és segédeszközzel, amik egyátalán nincsenek jelen minden dj pultban. A mikrofon is a kellékek, közé tartozik, mert a jó poénok is elengedhetetlenek ahhoz, hogy a buli végén a legnagyobb megelégedettséggel távozzon a tisztelt nagyérdemű.
Kívánságra tudok küldeni cd-n egy általam készített discóból felvett műsorrészletet, hogy mielőtt meghívtok, ne vegyetek zsákba macskát.

Ha felkeltettem az érdeklődést szívesen állok rendelkezésetekre!

Tisztelettel:Tenk Zsolt

06-30/216-8210

Amikor a ceremónia mesterrel bulizok

Feleségemmel
A disco pult mögött